top of page

Volf: Razmišljam o Hamiltonovom ugovoru

Toto Volf kaže da je novi ugovor za Luisa Hamiltona jedna od stvari koju treba da reši tokom zimske pauze.

Photo: Formula 1

Sledeće godine ističe ugovor koji Mercedes ima sa Hamiltonom, i u nemačkom timu razmišljaju od produženju saradnje sa sedmostrukim šampionom. Sezona za nama je prva u kojoj Hamilton, posle 15 godina, nije ostvario ni jednu pobedu, ali Luis je rekao da je i dalje motivisan da nastavi da vozi. Toto Volf, šef Mercedesa, kaže da je novi ugovor sa Hamiltonom jedna od stvari koje treba rešiti tokom zimske pauze.


"Ima mnogo stvari koje treba da rešimo tokom pauze, a Luisov novi ugovor je samo jedna od njih. Ne postoji neki tačno određen datum do kada to moramo da rešimo, ali sasvim je sigurno da ćemo raditi i na tome tokom zime. Luis je veoma motivisan, bez obzira što ove godine nije pobedio. Rekao mi je da to ništa ne menja, da ne utiče na njegovu motivaciju, i da nema problem sa time što je posle mnogo godina ostao bez pobede u sezoni", rekao je Volf.


Podsećamo, Rasel je ostvario jedinu pobedu za Mercedes u ovoj sezoni, i završio je sa 35 poena prednosti nad Hamiltonom. On je tek treći Hamiltonov timski kolega koji je uspeo da ga nadvisi po broju poena - pre Rasela to su uspeli Baton i Rozberg.

125 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page