top of page

Zvanična F1 izložba sledeće godine u Madridu

Formula 1 objavila je da će 24. marta sledeće godine otvoriti zvaničnu izložbu u Madridu. Izložba će biti otvorena do 16. jula.

Photo: Formula 1

Formula 1 rešila je da ljubiteljima "najbržeg cirkusa na svetu" priredi jedinstvenu izložbu u Madridu, koja će biti otvorena 24. marta u renoviranom prostoru IFEMA sajma. Posetioci će do 16. jula moći da vide do eksponate i memorabilije iz Formule 1, koje su za izložbu donirali timovi, eksperti i pojedinci vezani uz Formulu 1.


Izložba će biti postavljena u šest specijalno dizajniranih prostorija, a svaka je kreirana u saradnji sa svetski poznatim umetnicima, filmskim stvaraocima i fotografima. Uz upotrebu najmodernije tehnologije i interaktivnih displeja, posetioci će imati priliku da vide priču o Formuli 1 na do sada neviđen način. Ceo spektakl će trajati 90 minuta i trebalo bi da posetiocima pruži jedinstven doživljaj.


Stefano Domenikali, izvršni direktor F1, kaže da će ova jedinstvena internacionalna izložba omogućiti ljubiteljima F1 širom sveta da se "zaljube u sport". "Otvaranje ove spektkularne izložbe značajan je trenutak u istoriji F1. Dok naš sport raste i razvija se, uvek u vidu moramo imati ono najvažnije - gledaoci i fanovi. Ova izložba će nam dati savršenu platformu da odamo počast istoriji Formule 1, ali da istovremeno naš sport približimo i onima koji su se tek upoznali sa Formulom 1", rekao je Domenikali.


Ulaznice za izložbu će u regularnoj prodaji biti od 1. decembra. Na zvaničnom sajtu F1 izložbe možete se pretplatiti na mejling listu, putem koje će ulaznice za izložbu u pretprodaji biti od 29. novembra, a ako ste već na mejling listi zvaničnog F1 sajta, ulaznice će biti dostupne od 30. novembra ove godine.

42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page